اولین پیش رویداد شتاب تخصصی سوهان و حلوا برگزار گردید
اولین پیش رویداد شتاب تخصصی سوهان و حلوا برگزار گردید |
|
اولین پیش رویداد شتاب تخصصی سوهان و حلوا با حضور اعضا و هیئت مدیره اتحادیه سوهانی و حلوایی استان قم در محل اتحادیه و با حضور مدیران دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم برگزار گردید. در این نشست که به منظور بررسی راهکارهای برگزاری استارتاپ صنعت سوهان و حلوا در استان قم و همچنین شیوه تعامل و همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی با نهادهای تخصصی از جمله اتحادیه سوهان و حلوا برگزار گردید اعضای هیئت مدیره اتحادیه، رئیس محترم اتحادیه، نایب رئیس اول و دوم و مسئول امور مالی و خزانه داری اتحادیه و همچنین چند تن از اعضای اتحادیه شرکت داشتند. در ابتدای این نشست جناب آقای اصغر جهانگیر رئیس محترم اتحادیه با بیان نکاتی در خصوص صنعت سوهان و چالشهای پیش روی آن و مشکلاتی که هم اکنون این صنعت با آن دست و پنجه نرم می کند، از دانشگاه به عنوان یک نهاد علمی و نهادی که می تواند به عنوان پشتیبان این صنعت قرار بگیرد تقدیر و تشکر نمود. در ادامه جلسه رئیس اداره پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم با ارائه توضیحاتی در خصوص استارت آپ ها و میزان سرمایه گذاری و آورده استارت آپ ها در کشور و کمکی که برگزاری این استارت آپ ها میتواند به حل مشکلات و چالشهای هر صنعتی داشته باشد به شیوه برگزاری استارتاپ ها و نحوه برگزاری این استارتاپ در استان قم اشاره نمودند. همچنین ایشان با ارائه آماری از استارتاپ های برگزار شده توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی و نتایج آن به استارتاپ کنجد و عناب که توسط واحد استانی یزد و خراسان جنوبی برگزار شده بود اشاراتی داشتند. در پایان این نشست توافق برای برگزاری هرچه بهتر این استارتاپ در استان با مجری گری استان قم و به صورت یک استارتاپ ملی حاصل شد که مقرر شد در جلسات بعدی کارهای کارشناسی دقیقتری در این زمینه انجام بپذیرد. |
