نشست هم اندیشی استارت آپ سوهان و حلوا برگزار شد
|
نشست هم اندیشی استارت آپ سوهان و حلوا برگزار شد |
|
در راستای گسترش تعامل و همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی با صنعت و بررسی مشکلات و چالشهای پیش روی توسعه این ارتباط جلسه مشترک بین دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم و رئیس اتحادیه سوهانی و حلوایی استان قم برگزار گردید در این جلسه طرفین با طرح نقطه نظرات در افزایش و توسعه ارتباطات در حوزه های مختلف من جمله ایجاد رشته سوهان در مقطع کاردانی و کارشناسی، برگزاری رویدادهای کارآفرینی مشترک برگزاری کارگاههای آموزشی و استفاده از تجارب و توانمندیهای یکدیگر تاکید نمودند .در این جلسه جناب آقای علی اصغر جهانگیری رئیس محترم اتحادیه سوهان و حلوا از توجه دانشگاه علمی کاربردی و برنامه هایی که در این دانشگاه در راستای ارتقای این صنعت به ویژه توانمندسازی نیروی انسانی شاغل به کار در این صنعت تقدیر و تشکر نمودند اعلام داشتند اتحادیه آمادگی حمایت از ایجاد دبیرخانه علمی و برگزاری رویداد های کارآفرینی از جمله استارتاپ سوهان و حلوا را دارد در ادامه جناب آقای دکتر نادری نیز بر آمادگی دانشگاه جهت بررسی مشکلات این صنعت و توسعه روابط تاکید نمودند. |
