برگزاری کارگاه آشنایی با فرصت ها و ظرفیت های کارآفرینی ناشی از کشت زعفران در اقلیم استان قم

تعداد بازدید:۴۸

 اولین کارگاه آموزشی از سلسله کارگاه های شناسایی فرصت های کارآفرینانه نوین کشاورزی استان قم، توسط مرکز علمی کاربردی کشاورزی بهارآوران نسترن برگزار گردید

 رئیس اداره حمایت از فعالیتهای پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم بیان داشتند یکی از رسالت های دانشگاه جامع علمی کاربردی شناسایی و معرفی ظرفیت‌های نوین کارآفرینی به جامعه هدف خود می باشد و شناخت از ظرفیت های نوین کسب و کار و معرفی این ظرفیت‌ها به عنوان یکی از فعالیت‌های اصلی مراکز علمی کاربردی محسوب می‌شود و در کنار آموزش مهارتی این گونه فعالیت‌ها می تواند باعث ترویج فرهنگ کسب و کار و کارآفرینی و آشنایی علاقمندان به کارآفرینی در حوزه های مختلف شود. در این راستا با عنایت به فرصت های ناشی از کارآفرینی کشت زعفران در اقلیم استان قم و به منظور معرفی ظرفیت های بازار و صادرات ناشی از کشت این محصول، به همت علمی کاربردی کشاورزی بهارآوران نسترن، اولین کارگاه مهارتی و ترویجی اصول کشت زعفران در سالن آمفی تئاتر دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار گردید. در این کارگاه شرکت کنندگان علاوه بر آشنایی با مباحث فنی و مهارتی مربوط به کشت زعفران در اقلیم قم، با مباحث مدیریت این کسب و کار به ویژه فنون مربوط به صادرات و فروش بین‌المللی این محصول توسط اساتید خبره و صاحب نظر آشنا شدند.