نخستین رویداد شتاب (استارت آپ) ملی صنعت سوهان و حلوا برگزار شد/ برگزیدگان این رویداد تجلیل شدند + گزارش تصویری

۲۲ آذر ۱۳۹۹ | ۰۹:۳۶ کد : ۵۲۶۶۳ اخبار
تعداد بازدید:۲۹۱۱

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم، نخستین رویداد شتاب (استارت آپ) ملی صنعت سوهان و حلوا با ارائه ایده پردازان منتخب و مشارکت سرمایه گذاران،تسهیل کنندگان و فعالان این حوزه در واحد استانی قم برگزار شد.

در این رویداد علمی و کارآفرینی که به علت محدودیت های کرونایی فقط با حضور منتخبین ایده پرداز و هیات داوران اجرا شد دانشجویان و سایرعلاقه مندان و فعالیت حوزه سوهان و حلوا از طریق فضای مجازی و به صورت آنلاین این استارت آپ را مشاهده نمودند و ایده پردازان از استان های تهران، قم، اصفهان و اردبیل در این برنامه به معرفی ایده های خود پرداختند.

دکتر محمد حسن نادری رئیس واحد استانی قم در این مراسم طی سخنانی با اشاره به اهمیت توجه به ایده های خلاق و کارآمد جهت توسعه صنایع بومی کشور بیان داشتند: این رویداد جهت ارتقاء صنعت سوهان و حلوا در کشور و بخصوص استان قم برگزار می شود که مشارکت سرمایه گذاران و تسهیل گران فعال در این حوزه می تواند منجر به توسعه و پیشرفت صنعت سوهان و حلوا شود.

در نخستین استارت آپ ملی سوهان و حلوا، ایده هایی همچون سوهان فراسودمند، تولید و بسته بندی حلوای سنتی با ترکیب گیاهی، تولید سوهان با ترکیب گیاهان دارویی، تاثیر ارگانوژل روغن کنجد بر کیفیت سوهان، سامانه رتبه بندی و سفارش گیری سوهان و حلوا و کافه هنری سوهان مورد بحث و ارزیابی قرار گرفتند.

 از مجموع 30 ایده ارسالی به دبیرخانه رویداد پس از انجام داوری و ارزیابی تعداد 5 ایده به عنوان ایده های منتخب انتخاب شدند که در پایان این رویداد توسط دفتر پژوهش و کارآفرینی واحد استانی قم از آنها تقدیر بعمل آمد.


نظر شما :