دیدار دکتر نادری با فرماندهی نیروی انتظامی استان قم پیرامون توسعه آموزش های مهارتی

۲۱ آبان ۱۳۹۹ | ۱۳:۴۳ کد : ۵۲۲۸۴ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم،  رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی قم پیرامون توسعه فعالیت های آموزشی و مهارت افزایی با سردار میرفیضی فرمانده نیروی انتظامی استان قم دیدار و گفتگو نمودند.

در این دیدار صمیمی که با حضور هیات همراه واحد استانی و تنی چند از معاونین فرماندهی انتظامی استان برگزار شد، حول محورهایی همچون همکاری­ های پژوهشی دانشگاه و نیروی انتظامی، فعالیت­ های مرکز جدیدالتاسیس فرماندهی انتظامی استان قم و ... مذاکره و تبادل نظر شد. دکتر نادری ضمن معرفی جایگاه دانشگاه جامع علمی کاربردی در افزایش مهارت مورد نیاز جامعه، خواستار نقش ­آفرینی دستگاه ­ها و ارگان ­های مختلف از جمله نیروی انتظامی جهت احصا و اعلام نیازهای مهارتی مخاطبان مرتبط شدند.

همچنین سردار میرفیضی فرماندهی نیروی انتظامی استان قم از عزم جدی دانشگاه جامع علمی کاربردی در پیگیری تاسیس مرکز علمی کاربردی نیروی انتظامی استان قم تقدیر نمود و خواستار توسعه ففعالیت های آموزشی و مهارت محور شدند.

در ادامه این دیدار بر تعامل سازنده ستاد فرماندهی استان و موسسه مربوطه جهت تامین اهداف مورد نظر تاسیس مرکز علمی کاربردی نیروی انتظامی استان تاکید شد.