دبیر شانزدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی در گفتگو با رسانه ها:

افزایش مشارکت دانشجویان در جشنواره قرآن و عترت/ زیرساخت برگزاری غیرحضوری کلیه مراحل جشنواره فراهم است

۱۹ آبان ۱۳۹۹ | ۱۳:۱۶ کد : ۵۲۲۵۲ اخبار

دکتر محمد حسن نادری رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم در گفتگو با خبرگزاری ایسنا با اشاره به برگزاری شانزدهمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی کشوربه میزبانی واحد استانی قم، بیان کرد: ثبت نام جشنواره از بهمن سال ۹۸ آغاز شد و به مدت پنج ماه ادامه داشت. در این مدت بیش از ۱۴ هزار نفر از دانشجویان، مدرسان و کارکنان در بخش های مختلف جشنواره شامل بخش آوایی(شفاهی)، کتبی، هنری، ادبی، پژوهشی و فناوری شرکت به عمل آوردند.

وی افزود: با توجه به اقداماتی که سال‌های گذشته توسط دبیرخانه مرکزی جشنواره، مستقر در قم انجام گرفت، قبل از شیوع ویروس کرونا زیرساخت‌های لازم در بخش داوری و ارتقای کیفیت آثار جشنواره برای برگزاری غیر حضوری جشنواره فراهم شده بود؛ همچنین اقدامات مربوط به مراحل ثبت نام، ارسال اثر، انجام آزمون ها و اعلام نتایج از طریق سایت مذکور انجام گرفت.

دبیر شانزدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار کرد: امسال آزمون‌های کتبی در سامانه جشنواره برگزار می‌شود که مرحله اول و دوم انجام و نفرات برگزیده مشخص شده است. در بخش آوایی شرکت کنندگان آثار خود را مطابق با استانداردهای اعلام شده ارسال کردند و در دیگر بخش‌ها مانند قرائت ترتیل، قرائت تحقیق، دعا و مناجات، تواشیح و هم‌خوانی قرآن کریم داوری در بخش خواهران و برادران به طور مجزا انجام گرفت و نفرات برگزیده مشخص شده است.

ایشان در ادامه گفت: در بخش داوری آثار مانند سال‌های گذشته از ظرفیت های ارزشمند کشوری که در استان قم وجود دارند، استفاده کردیم؛ به عنوان مثال داروری آثار بخش هنری توسط گروه هنر مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی و بخش ادبی توسط واحد ادبیات حوزه هنری استان قم و دیگر بخش‌ها نیز به همین منوال به اساتید خبره مرتبط سپرده شد که تا پایان آبان ماه به سرانجام می‌رسد.

دکتر نادری ابراز کرد: بخش آزمون مسابقات حفظ قران کریم در قسمت‌های حفظ ۵ جزء، ۱۰ جزء، ۲۰ جزء، حفظ کل و حفظ ۲ جزء که امسال به آن افزوده شده است با همکاری مرکز ملی حفظ قرآن کریم سازمان اوقاف انجام گرفت. از ۱۷ آبان نیز به صورت متمرکز با ثبت نام کنندگان تماس گرفته می‌شود تا آزمون به صورت مجازی و با رعایت استانداردهای مرکز ملی حفظ سازمان اوقاف برگزار شود.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم عنوان کرد: علی رغم این که شیوع ویروس کرونا و عدم حضور دانشجویان در دانشگاه که این امر باعث توقف بسیاری از فعالیت‌های فرهنگی شد زیر ساخت‌های جشنواره سبب شد که نه تنها میزان مشارکت در جشنواره کم نشود بلکه میزان شرکت کنندگان نسبت به سال گذشته بیش از هزار نفر افزایش داشته باشد. با پایان آبان ماه و داوری آثار، اختتامیه جشنواره به صورت مجازی برگزار می‌شود که جزئیات آن نیز در روزهای آتی اطلاع رسانی خواهد شد.