ثبت نام متقاضیان وام دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم آغاز شد

۱۲ آبان ۱۳۹۹ | ۰۹:۰۸ کد : ۵۲۱۶۱ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم، ثبت نام متقاضیان وام شهریه در پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان برای نیمسال اول تحصیلی۱۴۰۰-۱۳۹۹ آغاز شد.

نکات ضروری جهت ثبت ­نام وام شهریه جهت اطلاع دانشجویان بیان می شود:

*   با عنایت به اینکه ارائه تسهیلات دانشجویی منوط به ثبت اولیه­ درخواست دانشجو در پورتال دانشجویی در سامانه­ صندوق رفاه دانشجویان می­ باشد، دانشجویان متقاضی وام می­ بایست نسبت به ثبت اطلاعات فردی و درخواست وام خود، سریعاٌ و حداکثر تا 15 آذر ماه از طریق پورتال مذکور به آدرس www.swf.ir اقدام لازم  به عمل آورند.
 *  در زمان ثبت اطلاعات سند تعهد در پرونده دانشجویان، ضروری است مشخصات ضامن از طریق وب سرویس سازمان ثبت احوال کشور(موجود در پورتال دانشجویی صندوق) استعلام و پس از تایید مراتب، تصاویر اسناد تعهد به صورت خوانا بارگذاری شود.
*    وام شهریه به کلیه دانشجویان واجد شرایط دانشگاه از سال تحصیلی جدید، فقط از طریق صندوق رفاه دانشجویان پرداخت می­شود. همچنین دانشجویانی که قبلاٌ از خدمات بانک قرض الحسنه مهر ایران استفاده نموده­ اند و درخواست مجدد خدمات از بانک مذکور را دارند می بایست طی لیست جداگانه به صندوق رفاه ارسال شود.