ویژه مراکز علمی کاربردی سراسر کشور:

طرح آموزش غیرحضوری حفظ جز سی قرآن‌کریم در دانشگاه جامع علمی کاربردی اجرا می‌شود

۱۰ تیر ۱۳۹۹ | ۱۱:۴۳ کد : ۵۰۰۷۵ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم، طرح آموزش غیرحضوری حفظ جز سی قرآن کریم ویژه دانشجویان مراکز علمی کاربردی سراسر کشور توسط دفتر فعالیت های قرآن و عترت دانشگاه و با همکاری مرکز ملی حفظ قرآن کریم سازمان اوقاف و دبیرخانه جشنواره قرآن و عترت مستقر در قم اجرا می گردد.

دکتر پیش بین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن بیان این خبر، گفت: طرح حفظ جزء سی­ ام قرآن کریم گام کوچکی است در راستای ترویج فرهنگ حفظ قرآن ­کریم و تحقق منویات مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت حداقل ده میلیون حافظ قرآن کریم که طبق پیش­ بینی های انجام شده آموزش و هدایت 1000 نفر از دانشجویان جهت آشنایی با شیوه های صحیح حفظ قرآن کریم انجام خواهد شد. براساس توافق به عمل آمده با مرکز ملی حفظ قرآن کریم سازمان اوقاف و امور­خیریه استان قم، دانشجویان پس از ثبت نام، به صورت تلفنی و مجازی، تا پایان دوره (به مدت یک ماه) تحت آموزش و پشتیبانی این سازمان خواهند بود.

وی افزود: حفظ قرآن کریم از اولویت­های فعالیت­های قرآنی دانشگاه جامع علمی کاربردی است و حفظ قرآن مقدمه تدبر و آشنایی با تفسیر قرآن کریم ضروری است که قطعاً ثمرات آن با هیچ فعالیت فرهنگی قابل قیاس نیست.

دکتر سید احمد­رضا پیش بین خاطر نشان کرد: در سال های قبل تلاش­های خوبی در جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی در راستای ترویج حفظ قرآن کریم انجام شده که این طرح می­ تواند رشد فعالیت­های قرآنی در حوزه حفظ را تقویت نماید.

لازم به ذکر است علاقه­ مندان جهت ثبت نام در این طرح می توانند به سایت دبیرخانه جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی به آدرس الکترونیکی http://quran.uast.ac.ir مراجعه کنند.