برگزاری ۲۴ کرسی آزاد اندیشی، خدمات مشاوره مذهبی و اجرای ساماندهی اساتید معارف در مراکز علمی کاربردی استان قم

۲۴ دی ۱۳۹۸ | ۱۴:۵۵ کد : ۴۸۱۵۵ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم، حجت الاسلام سید حسین سجادیان مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در واحد استانی قم در گفتگویی به تشریح فعالیت های این دفتر در نیمسال تحصیلی مهر ماه در مراکز علمی کاربردی استان قم پرداخت.

حجت الاسلام سجادیان بیان داشت: با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب در خصوص لزوم ترویج فرهنگ آزاداندیشی در دانشگاه ها در نیمسال تحصیلی جاری تعداد20 کرسی آزاد اندیشی در موضوعات، سن مطلوب برای ازدواج، انسان جبری است یا اختیاری؟، حجاب آری یا نه؟ ولایت طاغوت یا ولایت الله؟، ضروت وجود بعثت انبیاء با وجود عقل؟ و .... توسط اساتید معارف در کلاس های درسی برگزار گردید.

رابط دفتر نهاد مقام معظم رهبری در استان قم اظهار داشت: تعداد چهار کرسی آزاد اندیشی در موضوعات فرهنگی، اقتصادی و سیاسی روز جامعه نیز به صورت فوق برنامه در مراکز علمی کاربردی استان قم برگزار شد که با استقبال خوب دانشجویان همراه بود.

ایشان در ادامه به حضور مشاورین مذهبی در مراکز علمی کاربردی استان قم و ارائه خدمات مشاوره به دانشجویان در موضوعات اعتقادی، مشاوره خانواده و ... اشاره کردند و آمادگی دفتر نهاد مقام معظم رهبری برای اعزام مشاورین مذهبی به مراکز علمی کاربردی استان قم را اعلام نمودند.

حجت الاسلام سجادیان همچنین از اجرای طرح ساماندهی اساتید گروه معارف در واحد استانی قم خبر داد و افزود: پس از ساماندهی اساتید گروه معارف مراکز علمی کاربردی استان قم، جلسات هم اندیشی با اساتید و همچنین بازدید های نظارتی از کلاس های معارفی برگزار گردید.

( ۲ )