برگزاری کارگاه آموزشی آزمون های متمرکز در واحد استانی قم

۱۳ دی ۱۳۹۸ | ۰۹:۱۹ کد : ۴۸۰۰۳ اخبار

به گزارش روابط عمومی واحد استانی قم، واحد خدمات آموزش استان در راستای تقویت مراکز آموزشی تحت نظارت در خصوص برگزاری آزمون های متمرکز نیمسال اول 98 اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی نمود.

این جلسه 7 دی ماه در سالن جلسات واحد استانی با حضور سرپرست خدمات آموزشی جناب آقای لطفی نسب ، سرکارخانم یارمحمدی کارشناس آموزش استان و معاونین و کارشناسان آموزش مراکز تحت نظارت تشکیل گردید.

در ابتدای جلسه جناب آقای لطفی نسب ضمن عرض خوشامد گویی به همکاران مطالبی در خصوص بخشنامه های ارسالی در زمینه آزمون متمرکز یادآور گردیدند که طی نامه های ارسالی از سوی ستاد تقویم زمانی برگزاری آزمون دروس آزمون متمرکز به همراه منابع این آزمون و حذفیات برخی منابع اشاره گردید.

طی این جلسه ضمن بررسی و تحلیل شیوه نامه آزمون متمرکز و اجرای این دوره به بهترین نحو، مطالبی نیز در خصوص آمار دانشجویان ثبت نام مشروط بیان شد که طی آن درخواست بررسی مجدد وضعیت این دانشجویان گردید. در پایان علاوه بر پاسخگویی به سوالات آموزشی مقرر گردید طی هفته آینده جلسه ای ویژه دانشجویان اتباع برگزار گردد.