کارگاه آموزشی سامانه توسعه ورزش های دانشگاهی و جلسه کارشناسان فرهنگی مراکز برگزار شد

۱۴ دی ۱۳۹۸ | ۰۸:۵۴ کد : ۴۷۹۷۹ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان قم، کارگاه آموزشی سامانه توسعه ورزش های دانشگاهی و جلسه کارشناسان فرهنگی و دانشجویی مراکز علمی کاربردی با حضور رئیس اداره فرهنگی و دانشجویی، مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه و مسئول بسیج دانشجویی واحد استانی قم برگزار شد.

در ابتدای این جلسه برنامه های آتی دانشگاه در سه ماهه دوم سال جاری توسط مسئولین بخش های مختلف ارائه و مورد بحث و بررسی قرار گرفت. فعالیت هایی پیرامون جشنواره کانون های فرهنگی رویش، جشنواره حرکت، اردوی راهیان نور، کرسی های آزاد اندیشی، برنامه های ایام فاطمیه، جشن فارغ التحصیلان، وضعیت ثبت فعالیت ها در درگاه فرهنگی، اعزام تیم های ورزشی دانشگاه و ... از مهمترین مباحث مطرح شده در این جلسه می باشد.

در ادامه سرکار خانم نجمی کارشناس دانشجویی واحداستانی قم در کارگاهی به معرفی سامانه توسعه ورزش های دانشگاهی وزارت علوم و تحقیقات پرداخت و نحوه فعالیت مراکز و ثبت اطلاعات دانشجویان ورزشی در این سامانه به کارشناسان فرهنگی- دانشجویی مراکز آموزش داده شد.

( ۲ )