سومین دوره مسابقات مناظره دانشجویی دانشگاه جامع عملی کاربردی قم برگزار شد

۰۴ آذر ۱۳۹۸ | ۱۰:۲۱ کد : ۴۷۲۲۰ اخبار

به همت اداره فرهنگی_دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم سومین دوره مسابقات مناظره دانشجویی دانشگاه، در بین 5 مرکز علمی کاربردی استان قم برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم، دکتر محمد حسن نادری هدف از برگزاری مسابقات مناظره دانشجویی را ترویج آداب و فرهنگ گفتگو و تحمل عقیده مخالف، تقویت قدرت بیان و استدلال دانشجویان، آموزش جذاب و اثر بخش مسائل علمی و زمینه‌سازی برای شکل‌گیری گفتمان مهارت افزایی را در بین دانشجویان مراکز علمی کاربردی بیان نمود.

رئیس واحد استانی قم افزود: این مسابقات در راستای تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری برای تحقق فضای آزاد اندیشی در قالب های علمی و پژوهشی برنامه ریزی و تدوین شده است و مرحله استانی مناظره دانشجویی از آبان ماه سال جاری در مراکز علمی کاربردی قم آغاز شده است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم با اشاره به اینکه اندیشه پرسشگر و خلاق دانشجو باعث نهادینه شدن آموزش های دروس دانشگاهی می شود افزود: محتوای مستند، استدلال و فن بیان مهمترین و اساسی ترین مولفه برای انتخاب تیم های برگزیده در این مسابقات می باشد.

دکتر نادری در ادامه بیان داشتند: در این دوره مسابقات گزاره های متعددی در موضوع مناظرات مطرح شد که در نهایت دو تیم برگزیده در موضوع  «توسعه آموزش های مهارتی و نقش آن بر کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی» به مناظره پرداختند.

لازم بذکر است که تیم های برگزیده واحدهای استانی در هفته سوم آذرماه با حضور در استان آذربایجان شرقی به مسابقه در سطح ملی خواهند پرداخت.