اعلام نتایج طرح ساماندهی مدرسان حق التدریس مراکز تحت نظارت واحد استانی قم

۲۱ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۳:۰۹ کد : ۴۳۲۲۸ اخبار

با استناد به بخشنامه معاون محترم آموزشی دانشگاه درخصوص اجرای مفاد آیین نامه «نحوه ارزیابی صلاحیت علمی و عمومی مدرسین حق التدریس موسسات آموزش عالی» برای مدرسین فعلی دانشگاه، فرآیند ساماندهی و ارزیابی صلاحیت علمی و عمومی مدرسان حق التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم با اطلاع­ رسانی های گسترده و دریافت مدارک مورد نیاز از مدرسین محترم و تشکیل 30 کارگروه تخصصی بررسی توانایی علمی مدرسین با حضور بیش از 50 عضو هیأت علمی (با رتبه استاد، دانشیار و استادیار) از دانشگاه­­ های استان قم در اردیبهشت ماه سال 1397 آغاز و به مدت 5 ماه به طول انجامید لذا براساس نتایج اعلام شده از سوی دبیرخانه هیأت اجرایی جذب اعضای هیأت علمی و مدرسین دانشگاه، کد مدرسی مدرسان حق ­التدریس در مراکز تحت نظارت واحد استانی قم که در طرح ساماندهی مدرسان(سال 1397) حائز شرایط برای ادامه همکاری شناخته شده­ اند از طریق لینک ذیل قابل مشاهده است.

مدرسان حق التدریس حائز شرایط برای ادامه همکاری با دانشگاه

* توضیحات مهم :

1. توضیحات مربوط به مدرسانی که حائز شرایط برای ادامه همکاری با دانشگاه شناخته اند.
    1. نامبردگان حائز شرایط برای ادامه همکاری با دانشگاه، به صورت حق ­التدریس می ­باشند.
    2. نامبردگان فاقد هرگونه رابطه استخدامی با دانشگاه جامع علمی کاربردی می ­باشند.
    3. با توجه به آیین ­نامه تفضیلی هیأت اجرایی جذب ابلاغی دانشگاه تأییدیه این افرادیکساله صادر می ­شود لکن اگر مدرک ارزیابی شده دال بر سلب صلاحیت علمی یا عمومی ارائه  نگردد در صورت ارزیابی مثبت دانشگاه از عملکرد مدرس و بنا به نیاز دانشگاه تا دو سال اعتبار دارد و ادامه همکاری بلامانع است.

1. توضیحات مربوط به مدرسانی که در طرح ساماندهی شرکت کرده ­اند و کد مدرسی آن لغو و ابطال گردیده است.
    1. اشخاص مورد نظر می­ توانند اعتراض خود را حداکثر ظرف مدت 10 روز  از تاریخ درج خبر ، بصورت مکتوب به دبیرخانه هیأت اجرایی معین جذب واحد استانی قم اعلام نمایند.
  2. توضیحات مربوط به مدرسانی که در طرح ساماندهی شرکت نکرده ­اند.
    1. نظر به عدم شرکت این دسته از مدرسان در طرح  ساماندهی، صلاحیت آنان بررسی و احراز نگردیده است و لذا اقدامات لازم جهت لغو و ابطال کد مدرسی این اشخاص در حال پیگیری و انجام است.
    2. اشخاص مورد نظر می ­توانند اعتراض خود را حداکثر ظرف مدت 10 روز از تاریخ درج خبر، بصورت مکتوب به دبیرخانه هیأت اجرایی معین جذب واحد استانی قم اعلام نمایند.
    3. مدرسان دروس گروه معارف اسلامی، مدرسان خبره/تجربی دارای مجوز هیأت ممیزه دانشگاه، مدرسان درس آشنایی با دفاع مقدس دارای مجوز بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مدرسان حق ­التدریس دعوت به همکاری شده در فراخوان بهمن ­ماه1395 مشمول طرح ساماندهی مدرسان حق ­التدریس سال 1397 نمی ­باشند.
    4. روند بررسی مدارک اعضای هیأت علمی سایر دانشگاه ­ها و مؤسسات آموزش عالی به کارگیری شده در مراکز تحت نظارت در حال پیگیری است که نتایج آن متعاقباً اعلام می شود.

در ضمن یادآوری می گردد ادامه همکاری مدرسان دارای کد مدرسی فعال با مدرک تحصیلی کارشناسی و پایین تر منوط به تشکیل پرونده خبرگی/تجربی (مطابق بخشنامه شماره 3869/97/ق­م/د مورخه 18/10/1397) است در غیر اینصورت کد مدرسی آنان غیرفعال خواهد شد.

( ۳۰ )

مدرس ۲۱ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۶:۵۵