همکاری قم و اصفهان در برگزاری چهاردهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه

۱۰ تیر ۱۳۹۷ | ۰۷:۳۳ کد : ۳۹۱۲۶ اخبار
همکاری قم و اصفهان در برگزاری چهاردهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم، جلسه هماهنگی دبیرخانه چهاردهمین جشنواره قرآن و عترت با حضور مسئولین واحدهای استانی قم و اصفهان و همچنین دکتر سلیمان عباسی معاون مرکز فعالیتهای قرآن و عترت دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه دکتر نادری رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی قم ضمن بیان گزارشی از روند فعالیت های دبیرخانه چهادهمین جشنواره به لزوم توسعه مهارت های قرآنی و آموزش های مرتبط در استان ها به عنوان یک اقدام ارزشمند برای ارتقاء سطح فعالیت های قرآنی دانشگاه اشاره نمودند.

دکتر نادری دبیر چهاردهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه در این جلسه آمادگی دبیرخانه را برای اجرای آموزش های قرآنی در استان های دیگر و با حمایت سازمان مرکزی دانشگاه اعلام نمود.

در ادامه این جلسه دکتر سلیمان عباسی عباسی معاون مرکز فعالیتهای قرآن و عترت و ناظر و دبیرعلمی چهاردهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه در سخنانی بر لزوم انتقال تجربه دبیرخانه قم به سایر استان ها تاکید نمودند و به برنامه های دانشگاه در اجرای چهاردهمین جشنواره قرآن و عترت اشاره نمودند و از تصمیم دانشگاه برای برگزاری اختتامیه جشنواره امسال در استان اصفهان خبر دادند.

همچنین در ادامه جناب آقای قاسمی معاون اجرایی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان ضمن ابراز خرسندی از همکاری در فعالیت های قرآنی دانشگاه به بیان پتانسیل های استان اصفهان در برگزاری این جشنواره پرداختند. در این جلسه برنامه ریزی های لازم جهت فعالیت های دبیرخانه صورت گرفت.