به همت بسیج دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی قم:

برپایی دو نمایشگاه استکبار ستیزی و حمایت از کالای ایرانی در مسیر راهپیمایان روز قدس در قم

۱۹ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۱:۳۹ کد : ۳۸۹۱۸ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم، به مناسبت فرارسیدن یوم الله قدس نمایشگاه استکبار ستیزی و حمایت از کالای ایرانی به همت بسیج دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی قم در مسیر راهپیمایان روز قدس مردم قم برپا گردید.

این نمایشگاه در دو بخش استکبار ستیزی و حمایت از کالای ایرانی در دو غرفه مجزا در چهار راه بیمارستان قم برگزار شد که در مجموعه های نمایشگاهی به تبیین و تشریح لزوم پیاده سازی سیاست های اقتصاد مقاومتی و ارتباط حمایت از تولید کننده ایرانی با کارآفرینی و اشتغالزایی و همچنین دستاوردهای جبهه مقاومت می پرداخت.

استقبال و بازدید مردم حاضر در راهپیمایی روز قدس از این نمایشگاه ها بسیار قابل توجه بود و بسیاری از شهروندان قمی با حضور در این غرفه به پویش حمایت از کالای ایرانی پیوستند.

لازم به ذکر است که این نمایشگاه به همت بسیج دانشجویی و اداره فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم به مدت یک روز در وسعت 20مترمربع برگزار شد.