سی و پنجمین نشست شورای هم اندیشی و تعامل مراکز علمی کاربردی استان قم برگزار گردید

۱۲ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۰:۵۹ کد : ۳۸۸۸۴ اخبار

به گزارش روابط عمومی واحد استانی قم، همزمان با ایام ماه مبارک رمضان "سی و پنجمین نشست شورای هم اندیشی و تعامل رؤسای مراکز علمی کاربردی استان قم" برگزار شد.

در ابتدای این نشست دکتر محمد حسن نادری ضمن گرامیداشت ایام مبارک ماه رمضان و همچنین ایام رحلت بیانگذار کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی(ره)، خواستار اجرای برنامه های فرهنگی مرتبط در مراکز علمی کاربردی استان شد.

دکتر نادری در ادامه با اشاره به مصوبه اخیر هیأت دولت، شرایط تاسیس و جایگزینی مراکز علمی کاربردی وابسته به دستگاه های دولتی را تشریح نمودند.

ایشان بیان داشتند به دلیل تغییرات سریع حوزه های شغلی و لزوم به روز رسانی آموزش و تربیت نیروی انسانی مطابق با خواسته ها و نیاز بازارکار، بازنگری برنامه های درسی مراکز علمی کاربردی در دستور کار واحد استان قرار گرفته است.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم با اشاره به آغاز فرآیند پالایش مدرسان استان قم، خواستار همکاری و هماهنگی هرچه بیشتر روسای مراکز علمی کاربردی استان با مدرسین محترم در اجرای این فرآیند شدند.

همچنین در این جلسه روسای مراکز علمی کاربردی استان قم به بیان نکاتی در خصوص مسائل آموزشی، مالی و پژوهشی مراکز پرداختند.