همکاری دانشگاه با استانداری قم و بسیج دانشجویی در راه اندازی نخستین کلینیک سیار مشاوره شغلی

۰۹ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۳:۴۸ کد : ۳۸۸۷۹ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم، به دنبال نقش آفرینی دانشگاه در تحقق فرامین مقام معظم رهبری در حوزه اشتغال زایی و کارآفرینی، جلسه کارگروه کلینیک مشاوره شغلی سیار با حضور مدیران دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم، مدیران کل استانداری قم و مسئولین ناحیه بسیج دانشجویی استان برگزار گردید.

در این جلسه که دکتر محمد حسن نادری رئیس دانشگاه، مهندس آوری فر مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم، مهندس چهرقانی مدیرکل امور روستایی استانداری قم و آقای صالحی مسئول بسیج سازندگی بسیج دانشجویی استان و جمعی از مدیران دانشگاه جامع علمی کاربردی قم حضور داشتند، فرآیند راه اندازی نخستین کلینیک سیار مشاوره شغلی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این طرح اساتید کارآفرینی و مشاورین خبره حوزه اشتغالزایی با حضور در روستاها و مناطق کم برخوردار قم به ارائه خدمات مشاوره شغلی به روستائیان خواهند پرداخت.

لازم به ذکر است که دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم از سال گذشته با راه اندازی کلینیک مشاوره شغلی در حال خدمت رسانی به دانشجویان مراکز علمی کاربردی در این زمینه می باشد که با توجه به نیازهای استان قم بنا دارد با توسعه این امر خدمات خود را گسترش دهد.