تجلیل از مدرسان منتخب مراکز علمی کاربردی در جوار آستان مقدس حضرت معصومه(س)

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۲:۱۰ کد : ۳۸۷۵۸ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم، همزمان با ایام پاسداشت مقام معلم و سالروز شهادت شهید مطهری، مراسم تکریم و گرامیداشت مقام معلم و تجلیل از مدرسان منتخب مراکز علمی کاربردی قم برگزار شد.

این مراسم در سالن همایش های حرم مطهر حضرت معصومه( سلام الله علیها) و با حضور اساتید برگزیده مراکز علمی کاربردی استان قم و همچنین روسای محترم مراکز و جمعی از مدیران و مسئولین استان برگزار گردید. در این مراسم دکتر محمد حسن نادری رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم و آقای مهندس غضنفری معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری قم به سخنرانی پرداختند.

دکتر نادری در سخنانی ضمن تبیین نقش اساتید مراکز علمی کاربردی در توسعه فرهنگ و دانش و مهارت در جامعه به بیان تلاش های دانشگاه در اصلاح برنامه ریزی درسی اشاره نمودند و اظهار داشتند که دانشگاه مصمم است که سرفصل دروس را بر اساس نظام مهارت و فناوری بازنگری نماید و این مهم در دستور کار واحد استانی قم قرار گرفته است.

همچنین در ادامه مهندس غضنفری معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم ضمن اشاره به جایگاه دانشگاه جامع علمی کاربردی در توسعه مهارت و تربیت نیروی ماهر، تلاش در این جهت را در راستای سیاست های نظام و شعار سال دانستند و خواستار توجه بیشتر اساتید و مدرسان مراکز علمی کاربردی برای تحقق این مهم شدند.

لازم به ذکر است در این مراسم ضمن تجلیل از مدرسان برگزیده، هدایایی به مدعوین اهداء گردید و در پایان مراسم کلیه مدرسان و مدعوین میهمان سفره پر برکت مهمانسرای حرم مطهر حضرت معصومه(س) بودند.