به گزارش روابط عمومی واحد استانی قم:

سی و دومین نشست شورای هم اندیشی و تعامل رؤسای مراکز علمی کاربردی قم برگزار شد

۱۴ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۹:۲۴ کد : ۳۷۸۰۶ اخبار

به گزارش روابط عمومی واحد استانی قم، همزمان با فرارسیدن ایام الله دهه فجر "سی و دومین نشست شورای هم اندیشی و تعامل رؤسای مراکز علمی کاربردی استان قم" برگزار شد.

در ابتدای این نشست دکتر محمد حسن نادری ضمن تاکید بر لزوم تعظیم شعائر فاطمی و آرمان های انقلاب در ایام الله دهه فجر و همچنین پاسداشت ایام سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، خواستار اجرای برنامه های فرهنگی مرتبط با این ایام در مراکز علمی کاربردی استان شد.

دکتر نادری در ادامه با اشاره به مسائل پیش روی آموزشی مراکز از برنامه های دانشگاه جامع علمی کاربردی در نمیسال جدید تحصیلی را تشریح نمودند. اجرای نمایشگاه توانمندی های شغلی و مهارتی، بررسی وضعیت علمی اساتید مراکز علمی کاربردی و راه اندازی کلینیک مشاوره شغلی و همچنین سیاست گذاری دانشگاه در جذب و پذیرش جدید دانشجو پرداختند.

ایشان با اشاره به لزوم برنامه ریزی مراکز برای اطلاع رسانی و مشارکت در تبلیغات پذیرش دانشجو خواستار توجه به شیوه های نوین تبلیغی و هدایت تحصیلی جامعه مخاطب دانشگاه جامع علمی کاربردی شدند.

همچنین در این جلسه روسای مراکز علمی کاربردی استان قم به بیان نکاتی در خصوص مسائل آموزشی، مالی و پژوهشی مراکز پرداختند.