به گزارش روابط عمومی واحد استانی قم:

نتایج نهایی فراخوان پذیرش مدرس حق التدریس بهمن ماه ۱۳۹۵ دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان قم اعلام شد

۲۰ دی ۱۳۹۶ | ۰۸:۱۳ کد : ۳۷۵۹۳ اخبار

با عنایت به اتمام فرآیندهای مربوط به فراخوان پذیرش مدرس حق التدریس  بهمن ­ماه 1395 ، نتایج نهایی اعلام شده توسط هیأت جذب دانشگاه در لینک ذیل قابل مشاهده است.

لازم به ذکر است کد مدرسی متقاضیان پذیرفته شده به آدرس ایمیل آنان ارسال گردیده است و دسترسی به سامانه جامع آموزشی دانشگاه(به آدرس: edu.uast.ac.ir) از اوایل بهمن ­ماه امکان پذیر خواهد بود.

تذکر:

1. بر اساس مراحل پذیرش ذکر شده در فراخوان بهمن ماه 95 (مندرج در سایت دانشگاه جامع علمی کاربردی قم مورخه  12/11/95)، کلیه متقاضیان می­بایست علاوه بر ثبت درخواست خود در سامانه جامع آموزشی دانشگاه، نسبت به تشکیل و تحویل پرونده تقاضای تدریس خود، مطابق دستورالعمل مربوطه، اقدام و پرونده خود را به این واحد استانی تحویل می­ نمودند. بدیهی است، عدم تشکیل و تحویل پرونده در زمان مقرر، به منزله عدم شرکت در فراخوان مذکور می­باشد.

2. شرکت در دوره­ های آموزشی آشنایی با نظام علمی-کاربردی و مهارت ­های تدریس یکی از مراحل الزامی فراخوان و  صدور کد مدرسی بوده است لذا متقاضیانی که در بررسی ­های صلاحیت علمی و عمومی حائز شرایط شناخته شده­ بودند ولی در دوره آموزشی مذکور حضور نیافتند، کد مدرسی آنان صادر نخواهد شد.

3. متقاضیان پذیرفته نشده، ظرف مدت 10 روز کاری می­توانند اعتراض خود را به صورت مکتوب به واحد استانی اعلام نمایند.

<p style="text-align: center">مرورگر شما نمی تواند این pdf را نشان دهد<br></p> لینک دانلود فایل

تشکر ۲۲ دی ۱۳۹۶ | ۱۴:۴۸
سلام خدمت مسئولین محترم دانشگاه بر خودم لازم دانستم از زحمات شما بویژه آقای محمدی تشکر کنم.