به گزارش روابط عمومی واحد استانی قم:

دیدار دکتر نادری با امام جمعه پردیسان / تاکید آیت الله قوامی بر توسعه آموزش های مهارت محور در جامعه

۱۱ دی ۱۳۹۶ | ۱۵:۲۲ کد خبر : ۳۷۵۳۰ اخبار

به گزارش روابط عمومی واحد استانی قم، دکتر محمد حسن نادری رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی قم به همراه جمعی از مدیران دانشگاه با حضور در دفتر امام جمعه محترم پردیسان با آیت الله سید صمصام الدین قوامی دیدار و گفتگو نمودند.

در ابتدای این دیدار دکتر نادری ضمن معرفی ظرفیت ها و پتانسیل های دانشگاه جامع علمی کاربردی در تحقق نظام مهارت و فناوری در کشور اظهار داشتند: دانشگاه جامع علمی کاربردی با رسالت و شعار کارآفرینی به دنبال ایجاد بسترهای مناسب برای مهارت آموزی و ایجاد ارتباط پایدار بین محیط های آموزشی با صنعت و اشتغال است.

ایشان افزودند: پیاده سازی نظام مهارتی در کشور نیازمند فرهنگ سازی و ارزش گذاری به حوزه کار و کارآفرینی است که بهترین روش برای تحقق این مهم، بهره مندی از ظرفیت های فرهنگی و مبانی دینی در این حوزه است.

سپس آیت الله قوامی امام جمعه پردیسان در سخنانی اساس حکومت اسلامی را مهارت دانستند و بیان داشتند که دانشگاه جامع علمی کاربردی و مراکز آموزش عالی که به مهارت آموزی مشغول هستند می توانند این مهم را محقق کنند.

امام جمعه پردیسان بیان داشتند: با استفاده از ظرفیت های دانشگاه جامع علمی کابردی قم می توان مهارت آموزی را در شهر پردیسان پیاده سازی نمود که این امر موجب پایداری اشتغال و خانواده ها می گردد. ایشان در ادامه ضمن معرفی نقشه جامع توسعه شهری پردیسان و اقدامات و برنامه ریزی های صورت گرفته جهت مدیریت شهری و فرهنگی منطقه پردیسان اظهار امیدواری کردند بتوان از ظرفیت­های دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم در توسعه شهری پردیسان به نحو خوبی استفاده کرد.