به گزارش روابط عمومی واحد استانی قم:

مراسم تجلیل از دانشجویان مدال آور و قهرمان ورزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی قم برگزار شد

۱۰ دی ۱۳۹۶ | ۱۵:۳۰ کد : ۳۷۴۸۱ اخبار

به گزارش روابط عمومی واحد استانی قم، مراسم تقدیر از دانشجویان مدال آوران ورزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی قم با حضور دانشجویان و نمایندگان ورزشی مراکز علمی کاربردی برگزار گردید.

دکتر نادری رئیس واحد استانی قم در این مراسم ضمن تقدیر از دانشجویان ورزشی مراکز علمی کاربردی با اشاره به لزوم توسعه ورزش های همگانی بیان داشتند: توسعه امر ورزش در مراکز آموزشی خود می تواند موجب ایجاد نشاط و پویایی فضای دانشگاهی شود که تحقق آن نیازمند مشارکت قهرمانان ورزشی دانشجویی در ترغیب سایر دانشجویان برای حضور در فعالیت های ورزشی است.

ایشان در ادامه توسعه فعالیت های ورزشی را از برنامه های در اولویت واحد استانی قم بیان نمودند و اظهار داشتند: در طی 9 ماهه گذشته از سال جاری ما برنامه های متعدد و متنوعی در حوزه ورزش قهرمانی و ورزشهای همگانی داشته و طبق برنامه ریزی صورت گرفته جشنواره ورزش های همگانی مراکز علمی کاربردی نیز در بهمن ماه سال جاری برگزار خواهد شد.

همچنین در این برنامه با اهداء لوح و هدایایی از 24 دانشجویان مدال آور که در چهارمین المپیاد ورزشی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی موفق که به کسب مقام شدند تجلیل به عمل آمد.